Kunst in /K

De kunst aan de muren van ons restaurant wisselt maandelijks.
De ene maand hebben we foto’s hangen, de volgende maand illustraties of schilderingen. We bieden de expositieruimte gratis aan en vragen daarmee aandacht voor opkomende kunstenaars.

Voor vragen over de huidige tentoonstelling of
het tentoonstellen van je eigen kunst kun je mailen naar kunst@studio-k.nu.

Deze maand

Deze maand hangt het werk van Cas Thorsen in ons restaurant.

 

Cas Thorsen (Fotograaf) – Mijn onderwerpen zijn vaak heel persoonlijk en dierbaar. Ik geloof dat er heel veel kracht kan zitten in het vastleggen van een moment, persoon, interactie en/of gevoel. Meestal vervorm ik het (natuurlijke) beeld wat ik voor ogen zie naar mijn eigen visie, om het hierdoor een sterkere/meer poëtische lading te geven. 

 

Op deze manier leg ik eigenlijk in grote lijn een wereld vast, namelijk de mijne. Het contrast van dat met de gezamenlijke werkelijkheid die de mensheid deelt vind ik heel interessant. Wat ik zoek is eerlijkheid, versmolten met nieuwe werkelijkheden, verpakt in interpretaties van tijd en natuur.

 

Instagram: casthorsen